.com  

Trupat e makinave të galvanizuara

Markat

Audi
BMW
Cadillac
Chery
Chevrolet
Chrysler
Citroen
Changan
Daewoo
Dodge
Datsun
Fiat
Ford
FAW
Great Wall
Geely
GAC
Honda
Hyundai
Haval
Infiniti
Jaguar
Jeep
KIA
Land Rover
Lexus
Lifan
Lincoln
Mazda
Mercedes-Benz
Mini
Mitsubishi
Nissan
Opel
Peugeot
Porsche
Renault
Ravon
Saab
Seat
Skoda
SsangYong
Subaru
Suzuki
Toyota
Tank
Volkswagen
Volvo

Informacion

Lista e makinave të galvanizuara
Kërko
Ndrysho gjuhën

Shpërndaje

Trupat e cilat makina janë të zinkuar?

Mësoni rreth përpunimit të trupit të makinës. Ju lutemi, zgjidhni kategorinë nga menyja e mëposhtme.

Shërbimi ynë do t'ju ndihmojë të mësoni rreth përpunimit të trupit të makinës. Informacioni i marrë do të përfshijë: llojin e përpunimit, metodën e galvanizimit dhe përshkrimin e tij, gjendjen e trupit të makinës për çdo model.

Mbrojtja e çelikut nga korrozioni

Nëse trupi i galvanizuar i makinës dëmtohet, korrozioni shkatërron zinkun, jo çelikun.

Veshja e zinkut, duke qenë më pak fisnike se hekuri, tenton të gërryhet në mënyrë selektive. Shpërbërja e kësaj veshjeje lë elektrone behing të cilat përqendrohen në hekur, duke e bërë atë katodik dhe duke penguar kështu shpërbërjen e tij.

Llojet e përpunimit

•  Gjithë trupi — trupi i makinës është plotësisht i përpunuar, duke përfshirë kavitetet e fshehura dhe të vështira për t'u arritur.

•  I pjesshëm — përpunohen të gjitha pikat nodale dhe pjesët më të cenueshme të trupit të makinës, pragjet, fundi, fundi i dyerve.

•  Përpunimi i pikave nodale — përfshin vetëm përpunimin e vendeve të saldimit, lidhësve, stampimit dhe pjesëve të tjera të vogla.

Me kalimin e viteve, përpunimi ndryshon. Sa më e re makina, aq më mirë është e galvanizuar!

© 2011–2023  ·  Galvanicar.com — Lista e makinave të galvanizuara dhe mënyra e përpunimit të trupit.  Albanian  ·  Kontaktoni  ·  Politika dhe Cookies